Лондон — Законодателите на Обединеното кралство гласуваха решително в подкрепа на

...
Лондон — Законодателите на Обединеното кралство гласуваха решително в подкрепа на
Коментари Харесай

Законодателите на Обединеното кралство подкрепят законопроекта срещу тютюнопушенето, като се приближават стъпка по-близо до бъдеща забрана на всички продажби на тютюн

Лондон — Законодателите на Обединеното кралство гласоподаваха уверено в поддръжка на законодателството, ориентирано към възможна възбрана на пушенето във Англия. Противоречивият законопроект за тютюна и цигарите към този момент е една крачка по-близо до това да стане закон, откакто преодоля първото си затруднение в Народното събрание.

Законопроектът ще забрани продажбата на тютюн на всеки, роден след 1 януари 2009 година, със законното възрастта за закупуване на тютюневи произведения се усилва с една година всяка година, до момента в който в последна сметка обхване цялото население.

Поддръжниците на законодателството, в това число министър-председателят Риши Сунак, който го трансформира в основна политика на своето държавно управление, кажете, че задачата е да се сътвори " първото потомство без тютюнев пушек " в Обединеното кралство.

служил доста малко като министър-председател на Обединеното кралство през 2022 година, назова предлагането „ сигнализиращ добродетелта законодателен акт за отбрана на възрастните от самите тях...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР